Bergweg-zuid 163, Bergschenhoek 010-303 75 36 info@victoriacc.nl

Uw droomauto importeren

Met een ervaring van ca. 14 jaar in autobranche, diverse bezoeken aan Japan en goede lokale contacten hebben wij direct toegang tot diverse autoveilingen in Japan.

Door een hoge standaard en intensief zoekbeleid hebben wij inmiddels honderden auto’s voor de liefhebbers wereldwijd ingevoerd.

Waarom importeren?

Betere prijs en kwaliteit- verhouding, meer keus, minder km’s en uitvoeringen zijn de meeste redenen om te importeren.

Denk bijvoorbeeld aan heel veel modellen die niet in Europa geleverd zijn.

Bijvoorbeeld aan de Nissan Skyline R32, R33, R34 of de GT-R, Toyota Aristo V300, Toyota Supra 2JZ GTE of de BMW M5 E60 , F10, de M3 E46, E90, E92 of de Mercedes Benz C63 E63 AMG met weinig km’s en in sublieme staat. Dit allemaal en veel meer zijn goed mogelijk bij Victoria Car Centre. Wij zorgen op deze manier dat de liefhebber zijn/ haar droomauto kan kopen en rijden.

Fiscale voordelen

Importeren heeft naast de gunstige KM stand en de conditie ook fiscale voordelen. Aanschaf van een youngtimer (auto van 15 jaar of ouder) heeft belastingvoordelen. Zo is de 21% BTW aftrekbaar, erg aantrekkelijk voor ondernemers dus.

Nederlands Kenteken

Zonder een geldig Nederlands kenteken is deelnemen aan het verkeer uiteraard niet toegestaan. Indien gewenst zorgen wij voor een geldig NL kenteken en APK voor uw verse import.

Ombouwen koplampen

Koplamp lichtbeeld dient voor rechtsrijdend verkeer aangepast te worden. Met ruime ervaring en divers apparatuur bouwen wij de koplampen zelf om.

Indien u op zoek bent naar uw volgende droomauto kunt u ons een zoekopdracht insturen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en maak uw droom werkelijkheid.